Skip to main content
ChokladEkologisktfairtrade

Hurra! Nytillskott i chokladfamiljen – Mandel och Kokos.

By 16 december, 2015No Comments

kokos_mandel_nyhetMed glädje och stolthet kan vi nu presentera rykande färska chokladnyheter. Eguale Mandel är en mörk chokladkaka med mandelkross och Eguale Kokos är en ljus chokladkaka med len och krämig kokostryffel. Båda nyheterna är Fairtrade-certifierade och ekologiskt certifierade – som alltid när det gäller Eguale!

”Det här är två jättefina och goda produkter och det är faktiskt lite slagsmål om varuproverna här på vårt kontor. De är också producerade på ett ansvarsfullt sätt mot både människor och miljö, det är alltid högsta prioritet för oss. Vi kompromissar aldrig med det” säger VD Jens Baagøe.

Egualechoklad innehåller bara rena och naturliga ingredienser – aldrig några tillsatser. Dessutom mascobadosocker som görs av hela sockerröret vilket bevarar mineraler och nyttiga spårämnen samt har en smak av kola och ton av lakrits. Tillverkningen sker i en av de bästa chokladfabrikerna i Schweiz. Här har man tillverkat choklad av finaste kvalitet i sedan 1932 och chokladen conchas i 72 timmar för att uppnå bästa möjliga resultat. Conchning är en process där kakaomassan värms upp och tumlas för att få rätt konsistens samt avlägsna överflödigt vatten och oönskade smakämnen.

Skynda att smaka. Vi kan utlova en smakupplevelse utöver det vanliga!

Beställ din choklad redan idag!