Manifest

Du behandlar inte en vän illa. Du sviker inte, lurar inte. Du är ärlig. Du visar respekt. Du är beredd att göra mer. Gå över eld och vatten. Ibland bokstavligt och hela vägen till Mexiko, Peru och Indonesien, ibland bara genom att finnas nära.

Vi står upp för våra vänners rättigheter. Vi har passion, rättvisa och gemenskap i blodet. Vi var först ut med fair trade 1976 och vi tummar inte på våra värderingar. När konkurrenterna spelar ett falskt spel är vi äkta och ärliga. När orättvisan tränger sig på möter vi upp med kärlek och rättvisa.

Genom att vara vår samhällssyn trogen, sprider vi tro och hopp till världen. Vi gör skillnad för hela produktionsledet. Men vi gör också skillnad här där vi lever våra liv. För människor vi inte känner. För att vi kan och vill skapa en schysstare värld där alla är välkomna. Där en kopp kaffe, te eller en chokladbit kan vara den lilla handling som öppnar dörren för den som står utanför.
Eguale – Framtiden är rättvis.

framtiden är rättvis

Kontakta oss

Eguale
Prästgårdsängen 3
412 71 Göteborg
Tel 031 65 48 00
info@eguale.se

Läs om villkor

Följ oss på sociala medier

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nu kan du få erbjudanden och annan kul information enkelt via vårt nyhetsbrev. Prenumerera gör du genom att fylla i din e-postadress i formuläret nedan.