Skip to main content
fairtrade

Du missar väl inte Fairtrade Challenge?

By 25 september, 2013No Comments

Fairtrade-Challenge-2013-250x360-px (1)Gillar du fika? Stödjer du rättvis handel?

Bra! Då tycker vi på Eguale att du ska vara med på årets största gemensamma fikastund. Fairtrade Challenge ordnas i år för femte året i rad och syftar till att skapa bättre förutsättningar för Fairtade-certifierade odlare och deras anställda.

17 oktober är det dags och ju fler vi blir, desto större skillnad gör vi. I fjol fikade hela 615 000 personer och den siffran vill vi såklart bräcka i år! Det spelar ingen roll om du fikar med familjen, grannen eller arbetskamraterna, den enda regeln är att minst en produkt som fikas på ska vara Fairtrade-märkt. Förutom på Eguales nya webshop som precis öppnat här på sajten kan du även hitta Fairtrademärkta produkter i välsorterade ICA och COOP-butiker.

Gå in på http://fairtradechallenge.se/ för att läsa mer om Fairtrade Challenge och hur du enkelt gör för att anmäla er och delta. Förutom att du och dina vänner får en trevlig fikastund tillsammans finns även chans att vinna fina priser i kategorier som: Bästa fikaidé, Bästa kommun, Största fikan m.m.

Anmäl ditt lag redan idag!