Skip to main content
BloggOkategoriserade

Sommarerbjudande från Camino

By 13 juni, 2014No Comments

En fika kan avnjutas på flera sätt. I sällskap med andra eller helt solo. För de fikastunder då vännerna befinner sig någon annanstans än i ditt sällskap kan ett bra magasin förgylla egentiden. En smarrig bit choklad, en rykande kopp kaffe eller te gör under för själen. Men hur är det med hjärnan, bjuds den på något gott?

Vi på Eguale är all in på fair trade, ekologiskt och hållbarhet. Därför passar vi alltid på att slå ett slag för andra vänner i kampen för ett gott samhälle när chansen ges. Det är trots allt tillsammans som vi kan göra skillnad. Våra vänner på Camino magasin har ett erbjudande till dig som vi tror är värt att kika närmre på: Tecknar du en årsprenumeration (295 kr) under sommaren får du två valfria äldre nummer till ett värde av 150 kronor, utan någon som helst extra kostnad.

Enligt Camino själva sprider de ”berättelser om en grönare, godare och skönare framtid”. Och vi kan inte annat än att hålla med. Genom intressanta intervjuer och skarpa artiklar får du som läsare ta del av det senaste från den hållbara rörelsen men också möjlighet till reflektion.

Erbjudandet gäller om du beställer en årsprenumeration via Caminos nätbutik och betalar med Paypal. När du gör betalningen måste koden sommar14_eguale anges. Ta mig till erbjudandet.

Sommarerbjudande


Ha en trevlig dag!