Skip to main content

Nu har vi lagt till en ny och användbar funktion här på sajten. Om du klickar på ”om Eguale” i navigationen här ovan får du upp ett nytt alternativ, ”butiker.”

Klicka på länken, så kommer du till en sida där vi lagt upp en karta med sökfunktion för att hjälpa dig att hitta butiker som säljer Eguales produkter. Skriv in en ort eller postnummer i sökrutan och bestäm vilken omkrets du vill söka i. Klicka sedan på ”sök butiker”, så får du upp en karta och en lista över de butiker som finns inom detta område. (se bilden)

Alla butiker har inte hela vårt sortiment hemma samtidigt, men du kan alltid be dem beställa från oss. Du kan även be din Coop-butik att beställa hem våra varor, eftersom vi finns listade i deras centrala sortiment. Sedan får du givetvis hemskt gärna be andra butiker att ta hem våra produkter också. Vi vill gärna hitta fler återförsäljare. Hänvisa dem hit till vår sajt, så kan de hitta den information som behövs för att komma i kontakt med oss.

Har du flera frågor om våra är du alltid välkommen att höra av dig. Det kan du till exempel göra genom att använda dig av vårt kontaktformulär som du hittar här.