Köpvillkor

www.eguale.se ägs och drivs av Sackeus AB med org# 556275-0405.

Endast privatpersoner över 18 år med full juridisk rätt att ingå avtal med annan part, har rätt att handla via eguale.se. Sackeus AB sparar dina uppgifter som du lämnar ifrån dig när du skapar ett konto, samt information om de inköp som du gör på det kontot. Ingen tredje part får ta del av de uppgifter som lämnas. Information om hur vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med GDPR finner du här.

Om du vill handla som företag (eller representant därav) ber vi dig kontakta oss för att skapa ett konto på www.sackeus.se

Pris och betalning
Priserna för beställda varor är de som anges på eguale.se dagen då ordern läggs. Alla priser är angivna inklusive moms om inte annat anges.

Betalning sker via PayPal med bank- eller kontokort från Visa, Visa Electron, Maestro eller MasterCard eller med PayPal- konto.

Vi sparar inga kortuppgifter.

Frakt
Vi debiterar 49 kronor i frakt vid ordervärde under 150 kronor.

Leverans
Vi skickar dina varor omgående, senast 3 arbetsdagar efter lagd order. Transportörens leveranstid tillkommer. Fraktvillkoren gäller leveranser inom Sverige. Vid leveranser utanför Sverige, vänligen kontakta oss på info@eguale.se.

Leverans av dina varor sker till uthämtningsställe närmast den adress som du har angivit vid registrering. Det är du som kund som är ansvarig för att hålla dina uppgifter uppdaterade och därmed ge oss möjlighet att leverera till rätt adress.

Du kommer att kontaktas av DHL när dina varor har anlänt, och då kan du hämta ut dem på av DHL’s specificerat uthämtningsställe.

Avbeställning
Det går inte att avbeställa efter det att du har betalat för och skickat in din order.

Reklamation & ångerrätt
Om något skulle vara fel med varan som levererats ber vi dig kontakta oss via vårt kontaktformulär på webbsidan. Vårt ansvar är begränsat till varans värde samt eventuella returkostnader. För att varan ska kunna reklameras måste originalförpackningen finnas kvar.

Privatpersoner har ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen (SFS 2005:59). Det innebär en rätt att inom 14 dagar från leverans ångra köp av vissa varor. Ångerrätten gäller inte varor som inte kan återlämnas eller som snabbt kan försämras eller bli för gamla (färskvaror). Kontakta oss på order@eguale.se ifall du vill reklamera ditt köp.

Tvist
Eventuell tvist hänvisas till Allmänna Reklamationsnämnden. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Personuppgifter
Vi hanterar personuppgifter enligt Dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer här.