Tävling!

“Fika för rättvisa” är vårt återkommande tävlingskoncept på Instagram där vi tävlar ut digitala fikor med olika teman och rättviseprofiler. Självklart tillsammans med Fairtrade-kaffe, te och choklad från Eguale.

Följ på #fikaforrattvisa

“Fika för rättvisa” med Hewan Temesghen

I maj finns chans att vinna en digital fika med en av Sveriges 101 hållbarhetsmäktigaste, generalsekreterare för Fairtrade Sverige, Hewan Temesghen.

Fairtrade Sverige anordnar under den 6-9 maj  Fairtrade Challenge. I år med fokus på kakao och alla barns rätt att gå i skolan. Genom att handla Fairtrade-märkt kakao får fler familjer en tryggare ekonomi och barn slipper tvingas arbeta. I årets Fairtrade Challenge utmanas vi alla i en chokladbollsutmaning som går ut på att vi i Sverige ska baka 100 000 chokladbollar mellan den 6-9 maj.

På Eguale antar vi utmaningen och vill uppmuntra våra följare att göra detsamma genom att baka chokaldbollar och registrera dem på Fairtrade Challenge. Vinsten är en åtråvärd rättvis fika tillsammans med Fairtrade Sveriges generalsekreterare Hewan Temesghen. 

Hur deltar man i Instagramtävlingen “Fika för rättvisa”?

  1. Registrera ditt chokladbolle-bidrag på fairtradechallenge.se/
  2. Följ Eguale på Instagram
  3. Tagga en kompis som du vill bjuda på en digital fika tillsammans med Hewan.

En jury bestående av representanter från Sackeus AB utser tävlingens vinnare den 10 maj 2021. Därefter postas vinnarens bidrag på Instagram och vi tar kontakt med dig, via Instagram. Juryns beslut kan inte överklagas.

Priser: En digital fika i 1-2 timmar, arrangerad av Eguale under maj 2021 enligt överenskommelse med vinnaren. I fikan ingår härliga produkter från Eguales sortiment, till ett sammanlagt värde av ca 500 kr. Priset kan inte omvandlas till pengar eller annat pris.

Vem kan delta?

Alla personer över 16 år kan delta i tävlingen.
(Dock ej personal på Eguale eller relaterade bolag, inklusive familjemedlemmar.)

Organisatör: Eguale – en del av Sackeus AB.

Kontakta oss

Eguale
Bessemergatan 4
417 07 Göteborg
Tel 031 65 48 00
info@eguale.se

Läs om villkor

Följ oss på sociala medier

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nu kan du få erbjudanden och annan kul information enkelt via vårt nyhetsbrev. Prenumerera gör du genom att fylla i din e-postadress i formuläret nedan.